Stående yogapass på måndagar och onsdagskvällar:

BASYOGA Passar Dig som vill ta det lite lugnare och lära sig yogans grunder. Här finns möjlighet att ställa frågor gällande asanas (positioner) och pranayama (andningen)

MEDIUM YOGA passar Dig med mer erfarenhet och gillar sköna flows med härliga utmaningar

COREYOGA passar Dig som vill bygga upp extra styrka vid bålen.Dessa pass kommer att erbjudas i olika “workshops” och event:

SLOW-FLOW

"Slow flow" har jag skapat för de som behöver lite extra lugn och skön yoga. Kanske har du en långvarig kronisk sjukdom eller är drabbad av utmattningssyndrom eller andra stressrelaterade symptomer och vill arbete i förebyggande syfte. Sök gärna hjälp via en läkare expertishjälp också. Slow-flow är en kurs med lugn sköna yoga sekvenser/flows- som främjar kropp och sinne.

HIIT- YOGA (CARDIOYOGA)

-Ett intenstivt yogapass vilket främjar uthålligheten i hjärtat, lugnor samt blodkärl, vilket levererar syre till kroppens vävnader. Ju effektivare din kropp levererar syre, desto lägre blir din andning. Hjärtats kondition är väldigt viktig, vilket i sin tur minskar stress, sänker blodtrycket och minskar kolestrolvärdet. 

AVSLAPPNINGSYOGA

-Ett avslappningspass och återhämtningspass med tända ljus, varma filtar med lugn och skön musik. Passet bygger på ett fåtal liggande positioner och andningsövningar som främjar stresshantering, smärta

ÖL-YOGA (alt.glas bubbel eller annan valfri dryck)

-Ett roligt pass som passar bra vid exempelvis en"kick-off" med jobbet eller en svensexa, möhoppa. Här är fokuset på att öppna sina sinnen där även smaken får vara med. Passet anpassas utefter deltagare och tid, för mer info kontakta Emma.

Vad är PRIVAT YOGA "PT-yoga"

-Ett lyxigt och skönt pass i din takt när det passar dig bäst. Jag skapar ett pass efter dina behov och förutsättningar. Så kontakta mig gärna så har vi en dialog om hur du mår och vad du vill få ut av yogan?

Barn & ungdomsyoga

Jag är stolt och glad över att få vara del av en del barns resa genom yogan. Genom pedagogiska lekar utvecklar vi styrka, balans, uthållighet, smidighet, flexibilitet samt använder oss av roliga pyssel och andningsövningar för ökat fokus och skapa lugn. Barnen lär sig stanna upp, och lyssna på sin kropp och utveckla sin andning som kan vara till hjälp i jobbiga situationer. 

-Jag har sett och tror mig veta att yoga, som är så mycket mer än bara en träningsform, där man blir stark, smidig, och flexibel också är väldigt givande för gammal som ung. Speciellt unga som i tidig ålder får lära känna sig själv genom yogan, då vi pratar om etik och moral, respekt till oss själva och andra, självkänsla, jämställdhet m.m. Men genom yogan får vi också verktyg så man lär sig fokusera och varva ned/ lugna oss genom mindfulness och andningsövningar.

Dessa roliga yogapass passar också väldigt bra som del av ett kalas, eller annat roligt event för barn vid olika tillställningar.