Vad är "DYNAMISK VINYASA FLOW YOGA"?

-Ett skönt yogapass som passar nybörjaren samt den mer erfarne då jag alltid försöker att anpassa varje pass till de jag har framför mig efter deras behov. Passet består av "flows" (sekvenser) som innehåller andningsövningar, uppvärmning, stående sekvenser, upp&ned positioner, ryggböjningar, huvudstående/skulderstående i ett dynamiskt flöde i takt med din andning. Passet avslutas med skön avslappning.

Grunden i all min yoga är ”Dynamisk  Vinyasa Flow Yoga” över olika nivåerså som; Slow Flow (lätt), Nybörjaryoga (för nybörjare), Dynamisk Flow (medium) samt Strong Flow (svårare). Jag erbjuder också extra pass för den som önskar till sitt företag, barnkalas, PT-yoga eller liknande event.

1.Vad är HIIT- YOGA (CARDIOYOGA)?

-Ett intenstivt yogapass vilket främjar uthålligheten i hjärtat, lugnor samt blodkärl, vilket levererar syre till kroppens vävnader. Ju effektivare din kropp levererar syre, desto lägre blir din andning. Hjärtats kondition är väldigt viktig, vilket i sin tur minskar stress, sänker blodtrycket och minskar kolestrolvärdet. 

2.Vad är YOGASTRETCH?

-Ett skönt pass med fokus på strechning av olika fokusområden alternativt hela kroppen i förebyggande syfte. Passet rekommenderas i samband med annan träning, så ta tex en skön springtur, ridtur eller simma och möt sedan upp i yogastudion direkt efter passet. 

3.Vad är AVSLAPPNINGSYOGA?

-Ett avslappningspass och återhämtningspass med tända ljus, varma filtar med lugn och skön musik. Passet bygger på ett fåtal liggande positioner och andningsövningar som främjar stresshantering, smärta, 

4.Vad är ÖL-YOGA (alt.glas bubbel eller annan valfri dryck)?

-Ett roligt pass som passar bra vid exempelvis en"kick-off" med jobbet eller en svensexa, möhoppa. Här är fokuset på att öppna sina sinnen där även smaken får vara med. Passet anpassas utefter deltagare och tid, för mer info kontakta Emma.

5.Vad är Privat Yoga "pt-yoga"?

-Ett lyxigt och skönt pass i din takt när det passar dig bäst. Jag skapar ett pass efter dina behov och förutsättningar. Så kontakta mig gärna så har vi en dialog om hur du mår och vad du vill få ut av yogan?

NYHET> Jag erbjuder just nu ett 90min pass för 850kr i mitt hem, där du blir ompysslad och har möjlighet att få komma till neutral mark. Föreslag är 60 min av dynamisk yoga samt 30 min av avslappning. 

 

6.Barn & ungdomsyoga som eftermiddagsaktivitet eller i FYS-grupp

Jag är stolt och glad över att få vara del av en del barns resa genom yogan. Genom pedagogiska lekar utvecklar vi styrka, balans, uthållighet, smidighet, flexibilitet samt använder oss av roliga pyssel och andningsövningar för ökat fokus och skapa lugn. Barnen lär sig stanna upp, och lyssna på sin kropp och utveckla sin andning som kan vara till hjälp i jobbiga situationer. 

-Jag har sett och tror mig veta att yoga, som är så mycket mer än bara en träningsform, där man blir stark, smidig, och flexibel också är väldigt givande för gammal som ung. Speciellt unga som i tidig ålder får lära känna sig själv genom yogan, då vi pratar om etik och moral, respekt till oss själva och andra, självkänsla, jämställdhet m.m. Men genom yogan får vi också verktyg så man lär sig fokusera och varva ned/ lugna oss genom mindfulness och andningsövningar.

Dessa roliga yogapass passar också väldigt bra som del av ett kalas, eller annat roligt event för barn vid olika tillställningar. 

7:Kontorsyoga/kickoff

Jobbar du på ett företag där ni har lust att testa yoga på er arbetsplats? Jag erbjuder er en”helgenomkörare” för kropp & själ på din arbetsplats när det passar er. Kanske i samband med lunchen på fredagseftermiddagen så du får en skönare start på helgen. Eller mitt i veckan som start på dagen?

Jag kan ge er ett skönt pass på valfri tid, på valfri nivå så det passar alla inblandade.

Yoga främjar din hälsa enormt, och både ger dig verktyg till att hantera stress och att skapa fokus, men också rent kroppsligt genom att öka blodcirkulationen i fysiska övningar som främjar flexibilitet, smidighet, och inte och yttre styrka.

NYHET>Just nu erbjuder jag ”ett prova på pass” på din arbetsplats för 550kr inklusive moms för ett pass.(resmil ingår ej)