Intresserad av att testa yoga?!

från och med maj månad och hela sommaren så kan nya kunder testa tre yogapass för endast 150kr, kontakta Emma personligen för mer info.

intropass.jpg

Yogan...

utövas i ett dynamiskt konstant "flow" (flöde). Fokuset ligger på en lugn och kontrollerad andning samtidigt som man utför yogasekvenser i ett konstant flöde utefter sina egna förutsättningar. Tävlingsinstinkt och presterande lämnar vi utanför yogastudion, utan främjar hellre att vi drar fokuset inåt och bara lyssnar på vad vår egen kropp vill och orkar.

Dynamisk Yoga kan vara fysiskt utmanade och främja smidighet, styrka och uthållighet, men också ge lugn till sinnet och utrymme för återhämtning; - "Den bästa helkroppsmassagen på både insidan och utsidan".

Emma Solander Yoga i Nynäshamn är utbildad via Frog Lotus International i London (RYT200) och har sin yogastudio på Utsikten Meetings i Nynäshamn men erbjuder också yoga på "Nynäs Havsbad" och "Körunda Golf och Konferenshotell" samt till privata event och konferenser. Läs mer om Emma Solanders yogapass i Nynäshamn här.

Emma är också utbildad barnyoga-lärare via Kidding Around Yoga (RYT26) och erbjuder inspirerande stunder med sång, dans, meditativt pyssel för barn, ungdomar med eller utan funktionshinder på yogamattan, på skolor, fritidsaktiviteter samt barnkalas och andra event.


Njut av yoga hela sommaren...

Jag erbjuder yoga i Nynäshamn på Vikgatan, på Muskö Grytholmen (vid solsken Drömgården vid regn) samt på Körunda vid yogaplattan vid Muskan.

Sommar betyder yoga utomhus för mig med fågelkvitter och vind i håret och sol som värmer huden. Högt fokus på att vara i nuet och acceptera alla ljud och intryck samtidigt som vi yogar.  

"Sommarpasset"  ger dig tillgång till ALLA PASS augusti ut för endast 100kr

  • Sommarpasset kostar 1000kr och är personligt och ger dig tillgång till alla pass som jag erbjuder, men med observation att vid dåligt väder eller om jag är sjuk så blir det inställt.
  • Intropass kostar 150kr och finns tillgängligt för alla nya yogis hos mig, här får du tillgång till tre pass.
  • Enstaka pass kostar 135kr styck.

Hitta till passen:

Muskö/Grytholmen, Grytholmsvägen, 148 95 Muskö 

Muskö/ Drömgården, Arbottnavägen 19-21, 148 95 Muskö

Körunda Golf- och konferenshotell/Yogaplattan vid Muskan, Körunda, 148 91 Ösmo

Nynäshamn/ Estö, Vikgatan 2 vid vändplan, gräsplätten/badet vid Nynäsviken.


Höstens kurser startar vecka 36

Anmäl ditt intresse redan nu, anmälningsformulär nedan till:

>NYBÖRJARYOGAKURS

>DYNAMISK VINYASA FLOW (FORTSKURS)

Namn *
Namn

Instagram

instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more

för info om veckans schema: