Skärmklipp 2018-09-24 21.46.51.png

Testa Gruppyoga med kollegorna!

Ge kollegorna möjlighet att testa yoga för att må bättre!

Öka företagets totala välmående och resultat genom en god hälsa hos dina anställda/kolleger. Vår moderna livsstil utsätter oss för stress inte bara på arbetsplatsen utan också på fritiden. För många är dagens alla rutiner en omöjlig ekvation och det kan i värsta fall leda till utmattningsdepression och långa sjukskrivningar.

Yoga är mycket effektivt för att motverka negativ stress som sömnproblem, oro,mental trötthet, smärta och högt blodtryck. Även för de som sitter flera timmar i sträck framför en dator har yoga visat mycket goda resultat. Yoga minskar inte bara stress och spända muskler utan har bevisats öka arbetsglädjen, koncentrationen och effektiviteten.

Många företag har redan insett fördelarna med att investera i bättre hälsa hos de anställda – färre sjukskrivningar, gladare och friskare personal, bättre samarbete och trevligare stämning. Summan? Ökad produktivitet och lönsamhet. Du kan även börja eller avsluta konferensen, eventet eller kickoffen med en timmes yoga. Ett annorlunda sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag.

Hör av dig till mig personligen så kan vi i samråd mer er boka en enskild klass eller flera återkommande klasser. Pris kan variera beroende på storlek på gruppen samt antal klasser. Här utformar vi tillsammans ett gruppass när det passar Er bäst utifrån Era önskemål kanske i min yogastudio eller vid er arbetsplats.

Priser:

  • YOGA på jobbet 3000kr per tillfälle upp till 25 personer 45- 60 min. (ord pris 3600kr) *(plus 6% moms och resekostnader tillkommer)