Jag är väldigt tacksam över att få samarbeta med ett flertal olika företag & organisationer där vi tillsammans skapar fina stunder på yogamattan.

Stort tack till; Nynäs Havsbad som låter mig njuta tillsammans med yogisar till underbar havsutsikt, Körunda Golf och Konferenshotell där ingenting är omöjligt, Bonniers Tidskrifter för samarbetet med "MAMA på Rymmen", Nynäsgården Hotell där jag håller störta delen av mina yogapass i en väldigt mysig studio samt Nynäshamns Kommun som genom min yoga ger barn och ungdomar tid till reflektion och fysisk aktivitet.

Jag är också väldigt tacksam för samarbetet med Sunnydaystudios som skapat filmen.  


nicksta.jpg

yogang.jpg

Yoga med Emma en hel dag

Vi börjar dagen med en skön meditationspromenad längst havet i Nynäshamn, följt av en totalt genomkörare av hela kroppen i yogastudion på Nynäsgården. Till lunch njuter vi av en vegetarisk två rätters meny med kaffe/ te. Efter lunch samtalar vi om filosofin kring ”De fem Yamas” som sedan följer en skön slowflow med fokus på höfter, rygg och axlar som sedan avslutas med en yoganidra/ savasana.

Yoga med Emma (en dag's retreat)

Vi börjar dagen med en lyxig hotelfrukost på Nynäsgården, följt av en skön meditationspromenad i skogen följt av dynamisk vinyasa flow yoga. Till lunch njuter vi av en vegetarisk två rätters meny med kaffe/ te. Efter lunch samtalar vi om filosofin kring ”De fem Yamas” som sedan följer en skön slowflow med fokus på höfter, rygg och axlar som sedan avslutas med en yoganidra/ savasana.

8:00 Hotelfrukost på -Nynäsgården.

8:45 Meditationspromenad

10:00 Dynamisk Vinyasa flow yoga med fokus på höft och rygg

12:00 Två rätters Lunch med kaffe -Nynäsgården

13:00 Samtal om ”De fem Jamas:  Ahimsa – icke-våld. Satya – sanning, Asteya – icke-stöld, Brahmacharya – energibevarande och Aparigraha – icke-girighet

13:30-14:00 Öppna hjärtat meditation