Screen Shot 2017-03-12 at 1.02.32 PM.png

Hej,

Jag har drivit mitt företag Emma Solander Yoga sedan juni 2015 då jag flyttade tillbaka till Nynäshamn, Sverige, innan dess har jag bott utomlands i bland annat London i nästa 10 år. Jag blev inspirerad av yoga som 13 åring efter en resa tillsammans med mina föräldrar utomlands varpå jag träffade en tjej som gjorde yoga på en strand. Hon delade med sig av lite böcker att kika i samt lyssnade vi på lugn musik och gjorde några andningsövningar tillsammans. När jag kom tillbaka från resan bestämde jag mig för att via biblioteket lära mig så mycket som möjligt om yoga.

I mina tonår i Kramfors, Ångermanland var jag deprimerad och kände att inget riktigt var som det skulle. Skola, hobbys, och familjeliv var ett enda stort pussel och mina pusselbitar kunde inte hitta sin plats. Genom yogan så lärde jag mig att använda min andning för att tex lugna mig och sansa mig. Genom yoga lärde jag mig hur viktigt det var att använda sin kropp på rätt sätt, att tex syresätta blodet i kroppen genom att anstränga sig i fysiska övningar bidrar till ökad styrka, smidighet, flexibilitet och ökat fokus och samt balans. Att sedan endorfiner lösgör sig genom träning var väldigt välbehövligt för mig. Idag är jag snart 37 år gammal och har lång erfarenhet som ”yogi” och nu också om Yogalärare efter min utbildning via Frog Lutus International vilket är en gedigen och välkänd yogautbildning på 200 timmar (RYT200).

Jag vill gärna dela med mig av vad jag har varit med om, och vad jag lärt mig och visa på ett alternativ med stort A till gammal som ung, man som kvinna samt barn och ungdomar. Vi är alla i behov av att lära oss använda andningen på bästa sätt samt tillföra kroppen syresatt blod genom att utföra fysiska yoga övningar och strechning.

Tack för att du läste! Emma Solander